Uitzending
Hart van Nederland - 23-4-2024

23-4-2024

Hart van Nederland

354 x bekeken | 0 reacties
6
Bekijk direct de belangrijkste fragmenten:
IPhone-gebruikers kunnen compensatie eisen van Apple: zo doe je dat
ConsumentenClaim en Stichting Aequitas Belangenbehartiging zijn een rechtszaak gestart tegen Apple, gericht op compensatie voor Nederlandse consumenten die tussen 2017 en 2018 te maken kregen met opzettelijk vertraagde iPhones. Dit betreft modellen zoals de iPhone 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus, en de eerste generatie SE.

Plan boerenorganisaties: vrijwillig inkrimpen in ruil voor geld
Verschillende boerenorganisaties zijn met een crisisplan gekomen voor een Nederlandse mestaanpak. LTO, NAJK, NZO en De Natuurweide stellen voor dat boeren vrijwillig hun veestapel kunnen inkrimpen en daar dan een jaarlijkse vergoeding voor krijgen.

Uitslaande brand op zolder in Utrecht, één gewonde
Bij een woningbrand in Utrecht is dinsdagavond laat een persoon gewond geraakt. De uitslaande brand woedde op een zolderverdieping in de Lombokstraat.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op dinsdag 23 april door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie