Uitzending
Hart van Nederland - 20-4-2024

20-4-2024

Hart van Nederland

491 x bekeken | 0 reacties
6
Bekijk direct de belangrijkste fragmenten:
Protest bij congres Jehova's Getuigen: 'Levenslang trauma'
Een stil protest bij een grote bijeenkomst van Jehova's Getuigen in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam, deze zaterdag. Oud-aanhangers van het geloof laten middels banners, borden en spandoeken van zich horen, om aandacht te vragen voor watchtower shunning, oftewel het bijna tot excommunicado verklaren van mensen die uit het geloof stappen.

Rachel koopt auto en zakt nog dezelfde dag in meters breed sinkhole
Rachel was dolblij met haar net aangeschafte Volkswagen. Maar toen ze zaterdagmiddag over de Veldenseweg reed, ontstond daar plotseling een gat van ongeveer 4 bij 5 meter. Haar nieuwe aanwinst zakte weg in het sinkhole. "Ik ben nog steeds een beetje aan het trillen."

Openbaar vervoer staat 3 minuten stil na zoveelste geweldsincident
Door heel Nederland hebben treinen, stads- en streekbussen, metro's en trams zaterdag om 22.30 uur drie minuten stilgestaan. Daarmee werd geprotesteerd tegen het geweld dat regelmatig tegen ov-personeel wordt gebruikt.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op zaterdag 20 april door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie