Uitzending
Hart van Nederland - 21-4-2024

21-4-2024

Hart van Nederland

440 x bekeken | 0 reacties
6
Bekijk direct de belangrijkste fragmenten:
Zaak tegen Sywert van Lienden begint, zelf zit hij op publieke tribune
De Nederlandse Staat staat maandag in de rechtbank in Amsterdam tegenover het bedrijf van Sywert van Lienden en twee compagnons in een zaak over de omstreden mondkapjesdeal. De overheid wil de miljoenen terug die met de handel in mondkapjes zijn verdiend.

Automobilist gelanceerd op A1 via 'schans' aan vangrail bij werkzaamheden
Een automobilist is zondagmiddag gelanceerd, door de lucht gevlogen en over de kop geslagen bij een opmerkelijk ongeluk op de A1 bij het Gelderse Wilp. Het voertuig raakte zwaar beschadigd. Volgens een correspondent ter plaatse raakte de bestuurder niet 'zichtbaar gewond', de schade aan de weg is wel aanzienlijk.

Slecht nieuws voor Oranje: Frenkie de Jong in aanloop naar EK opnieuw geblesseerd
Met nog twee maanden tot het EK zou het wel eens einde oefening voor Frenkie de Jong kunnen zijn. De Oranje-international is zondag in de Clįsico tegen Real Madrid geblesseerd geraakt.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op zondag 21 april door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie