Uitzending
Hart van Nederland - 14-4-2024

14-4-2024

Hart van Nederland

412 x bekeken | 1 reacties
6
USC-leden die bangalijst maakten tot anderhalf jaar geschorst: "Ongebruikelijk lang"
De leden van het Utrechtsch Studenten Corps (USC) die betrokken waren bij het maken van een zogeheten bangalijst, zijn door het bestuur geschorst voor maximaal anderhalf jaar. Ze mogen wel lid blijven van de studentenvereniging.

Timmermans: antisemitisme is aan verontrustende opmars bezig, maatregelen nodig
Het antisemitisme is "aan een zeer verontrustende opmars bezig". Dat zegt partijleider Frans Timmersmans van GroenLinks-PvdA maandag in een essay in Vrij Nederland. Hij roept iedereen in het essay op tijdens de nationale dodenherdenking van 4 mei de doden te herdenken en protesten te bewaren voor een ander moment.

Flitsmarathon van start: hier is de kans het grootst dat je geflitst wordt
Ben je iemand die het gaspedaal altijd nét wat dieper intrapt? Let deze week dan goed op, want de kans is groter dat je geflitst wordt. Vanaf maandag houdt de politie namelijk in verschillende Europese landen een gezamenlijke actie tegen verkeersovertreders. Ook Nederland doet mee.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op zondag 14 april door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie