Uitzending
Hart van Nederland - 17-4-2024

17-4-2024

Hart van Nederland

389 x bekeken | 0 reacties
6
Man neergestoken op station Harderwijk, politie pakt vier verdachten op
Een man is woensdagavond gewond geraakt bij een steekpartij op station Harderwijk. Het slachtoffer werd in zijn been gestoken en moest naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. De politie wist niet veel later vier verdachten aan te houden.

Rutte ziet brede steun EU-leiders voor extra luchtafweer Oekra´ne
De EU-leiders zijn het grotendeels eens dat ze Oekra´ne extra moeten steunen met zijn luchtafweer, zegt premier Mark Rutte. Hij proefde op de EU-top in Brussel "een grote mate van overeenstemming". Hoewel concrete toezeggingen uitbleven, heeft Rutte wel de hoop geput "op een paar doorbraken de komende dagen, weken".

Yaika moet twee uur op en neer voor de huisarts: 'Je wordt in de steek gelaten'
Yaika Schurer is de dupe van overvolle huisartsenpraktijken. Al helemaal nu een praktijk van Co-Med vlakbij haar, in Anna Paulowna, de deuren sloot. Yaika, moeder van een kind van drie maanden, moet terug naar haar oude huisarts in Texel.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op woensdag 17 april door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie