Uitzending
Hart van Nederland - 22-4-2024

22-4-2024

Hart van Nederland

425 x bekeken | 0 reacties
6
Gewonde bij ongeval tussen vrachtwagen en auto, A20 bij Vlaardingen dicht
De A20 richting Hoek van Holland is dinsdagochtend dicht bij knooppunt Kethelplein. Er is een ongeval gebeurd met een auto en een vrachtwagen, bevestigt de politie aan Hart van Nederland. En slachtoffer raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

Discriminatiemeldpunt doet vandaag aangifte tegen Johan Derksen, ruim duizend klachten
De Friese tak van discriminatie.nl doet dinsdag aangifte tegen Johan Derksen. Het discriminatiemeldpunt heeft meer dan duizend klachten binnengekregen over de veelbesproken uitspraak van Derksen in het SBS6-programma Vandaag Inside. Megan (15) is vermoord met 35 messteken: 'Als ik haar niet kan hebben, dan niemand'

Megan werd met 35 messteken vermoord Beeld: Hart van NederlandMegan werd met 35 messteken vermoord Beeld: Hart van Nederland
Sandra, de moeder van Megan, woont nog steeds in het huis waar haar dochter op 19 augustus 2019 op brute wijze is vermoord. "Het was een normale eerste schooldag", vertelt Sandra in de eerste aflevering van seizoen 2 van de podcast Vrouwenmoord. "Megan bleef nog in bed liggen omdat ze een jetlag had van haar reis naar New York." Wat Sandra dan niet weet is dat ze Megan daarna niet meer levend terug zou zien.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op maandag 22 april door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie