Uitzending
Hart van Nederland - 16-4-2024

16-4-2024

Hart van Nederland

417 x bekeken | 0 reacties
6
Premier Rutte in debat: 'president Poetin is geen sterke man'
Demissionair premier Mark Rutte vindt de Russische president Vladimir Poetin geen "sterke man". Dat vertelde Rutte in een debat in de Tweede Kamer toen het ging over volhardendheid van Poetin in de oorlog in Oekra´ne. "Overschat nou niet Poetin mentaal. Ik heb met de man heel veel gesproken. Dat is geen sterke man, dat is geen sterke vent."

Grote brand in Kerkdriel, omwonenden gevraagd resten op te ruimen
De grote brand die sinds dinsdagavond aan de Nijverheidsstraat in het Gelderse Kerkdriel woedt, is onder controle. De veiligheidsregio meldt dat het sein brandmeester is gegeven. Er zal nog wel "een poosje" nageblust worden, voordat de brand helemaal uit is. De wegen zullen na het blussen weer vrijgegeven worden.

Gewonde en veel schade bij plofkraak geldwisselkantoor in stationshal Delft
In de stationshal van station Delft heeft woensdagochtend vroeg een explosie plaatsgevonden bij een geldwisselkantoor. Het lijkt erop dat er sprake was van een plofkraak, bevestigt een politiewoordvoerder na berichtgeving van Regio15. Een persoon is lichtgewond geraakt.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op dinsdag 16 april door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie