Uitzending
Hart van Nederland - 24-4-2024

24-4-2024

Hart van Nederland

372 x bekeken | 0 reacties
6
Bekijk direct de belangrijkste fragmenten:
Malafide aanbieders van apk-keuringen via TikTok aangepakt
Bij tientallen bedrijven die malafide apk-keuringen online aanbieden, op bijvoorbeeld TikTok, is ingegrepen door de RDW, de houder van het basisregister voertuigen. Er is aangifte gedaan bij de politie en een persoon is aangehouden.

'Begeleider verdacht van misbruik in zorginstelling voor verstandelijk beperkten'
Een begeleider wordt verdacht van langdurig seksueel misbruik van een minderjarige in een instelling voor verstandelijk beperkte mensen in Breezand. Dat schrijft de Telegraaf donderdag. De man is volgens de krant eerder al meerdere keren in aanraking gekomen met de politie, en zijn moeder blijkt bestuurder van de zorginstelling te zijn.

Ombudsman: Overheid had hulp aan Ter Apel in 2022 niet moeten afwijzen: 'Onbehoorlijk en ongepast'
Overheidsinstanties hebben "onbehoorlijk en ongepast gehandeld" tijdens de crisissituatie in de zomer van 2022 bij het aanmeldcentrum in Ter Apel. Aangeboden hulpmiddelen werden van asielzoekers afgepakt en burgers die hulp boden, werden gewaarschuwd voor arrestatie.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op woensdag 24 april door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie