Uitzending
Hart van Nederland - 18-4-2024

18-4-2024

Hart van Nederland

410 x bekeken | 0 reacties
6
Deze maatregelen bij Nationale Dodenherdenking moeten verstoringen voorkomen
Er worden dit jaar extra maatregelen genomen tijdens de Nationale Herdenking op 4 mei op de Dam, vanwege de kans op spontane protestacties of verstoringen. Zo worden maximaal 10.000 mensen toegelaten op het plein, zijn borden, vlaggen of versterkers niet toegestaan en moeten alle aanwezigen daarop gefouilleerd worden.

Guur weekend voor de boeg: kans op zware windstoten tot 80 km/u
We moeten nog even wachten totdat de lente gaat doorbreken, de komende dagen blijft het nat en guur. Vrijdagochtend zal regen veel delen van het land bereiken, in die buien zit ook een kans op hagel. De middag belooft af en toe zonnige momenten, maar in het zuiden worden er weer buien verwacht.

BuZa zegt ontwikkelingen rond explosies in Iran scherp in de gaten te houden
Beeld: ANPBeeld: ANP

Het ministerie van Buitenlandse Zaken (BuZa) zegt de ontwikkelingen rond de explosies in Iran "scherp in de gaten te houden". Een woordvoerder van het Iraanse ruimtevaartagentschap meldde vrijdag op X dat Iraans luchtafweergeschut in de stad Isfahan meerdere drones heeft neergehaald.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op donderdag 18 april door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie