Uitzending
Hart van Nederland - 15-4-2024

15-4-2024

Hart van Nederland

438 x bekeken | 0 reacties
6
Agressieve fietser slaat automobilist bewusteloos bij verkeersruzie in Amsterdam
In de zoektocht naar een agressieve man die een 28-jarige automobilist tegen de grond heeft geslagen in Amsterdam-Oost, schakelt de politie de hulp in van burgers. Bij de mishandeling brak het slachtoffer zijn kaak en duim nadat hij een enorme dreun kreeg.

Albert Heijn introduceert nieuwe en goedkopere vleesvorm
Albert Heijn gaat meerdere duurzame producten in de schappen leggen. De supermarktketen komt met runderkipgehakt, dat onder andere in hamburgers en chipolata-worstjes wordt aangeboden. De combinatie van kip en rundvlees zou beter zijn voor het milieu dan reguliere rundvleesproducten.

Wilders schorst formatie na 'stevige gesprekken' over financiŽn en asiel
Als Geert Wilders (PVV) maandagmiddag vroegtijdig wegloopt van de formatietafel gaan alle alarmbellen af, maar informateurs Richard van Zwol en Elbert Dijkgraaf stellen iedereen gerust: de formatie is niet geklapt, de partijleiders hebben even de tijd nodig om de gesprekken te laten bezinken.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op maandag 15 april door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie