Uitzending
Hart van Nederland - 13-4-2024

13-4-2024

Hart van Nederland

526 x bekeken | 0 reacties
6
Rutte om opvallende reden niet meer naar Vandaag Inside: 'Vind ik niet sympathiek'
Mark Rutte zal niet meer aanschuiven bij Vandaag Inside. Dat heeft de demissionair premier gezegd in gesprek met BEAU-verslaggever JaÔr Ferwerda. De rel rond de uitspraken van Derksen over Habtamu de Hoop, die hij geen Fries wilde noemen, is voor de premier echter niet de reden.

KLM-vliegtuig ontsnapt aan drama: botsing op laatste moment voorkomen
KLM-piloten hebben op het laatste moment een botsing weten te voorkomen met een Poolse Boeing 787. Het vliegtuig van luchtvaartmaatschappij LOT was net geland op de luchthaven van Toronto, maar was nog op de baan op het moment dat een KLM-vliegtuig al op hoge snelheid was om op te stijgen.

VVD en BBB verwachten na aanval op IsraŽl einde aan discussie F-35
De VVD gaat ervan uit dat na de aanval van Iran op IsraŽl de discussie ophoudt over de noodzaak van het leveren van F-35- en reserveonderdelen aan IsraŽl. Dat schrijft buitenlandwoordvoerder Ruben Brekelmans van de VVD op X.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op zaterdag 13 april door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie