Uitzending
Goedemorgen Nederland - 18-9-2009

18-9-2009

Goedemorgen Nederland

880 x bekeken | 0 reacties
5
Afbreken Kamp Holland oplossing oorlog Afghanistan
Een oorlog die je niet makkelijk kunt winnen moet je aanpakken met onorthodoxe maatregelen. Dat is de gedachte van oorlogsjournalist Arnold Karskens. Hij heeft een tienstappenplan bedacht voor vrede in Afghanistan.

Ramadan is gat in de markt
Zondag is het einde van de Ramadan, de vastenperiode voor de moslims. En dat wordt afgesloten met het Suikerfeest: uitbundig eten, feestelijke kleding en cadeaus. Steeds meer ondernemers zien het gat in de markt. Trendwatcher Adjied Bakas legt uit.

Arie Boomsma naar de KRO
Ze is elf jaar. Geboren en getogen in Nederland. Maar er is één probleem: ze is van Syrische afkomst en heeft geen verblijfsvergunning. Nu dreigt uitzetting. Martine Goeman van de organisatie Defence for Children voert campagne, samen met de school van Hevien. Hoe kan het dat iemand geboren en getogen is in Nederland en dan als 11-jarige uitzetting boven het hoofd hangt?

Nieuwe Aarde ontdekt
Zodra er nieuws te melden is uit de wereld van de wetenschap schuift onze vaste deskundige Govert Schilling aan. Vandaag hebben we het over het nieuws dat wetenschappers een tweede Aarde hebben ontdekt.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op vrijdag 18 september door de KRO. Te gast waren Arnold Karskens, Arie Boomsma en Govert Schilling.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie