Uitzending
Goedemorgen Nederland - 11-9-2009

11-9-2009

Goedemorgen Nederland

1075 x bekeken | 0 reacties
5
SP wil geen ex-gedetineerden uit Guantanamo Bay in Nederland opnemen
Misschien gaat het toch gebeuren. Ex-gedetineerden uit Guantanamo bay die in Nederland worden opgenomen. Minister Verhagen van buitenlandse zaken zet daarvoor de deur op een kier. Tot woede van de SP. Hier in de studio Harry van Bommel, Kamerlid van de SP. Aan hem de vraag waarom de SP zo boos is.

9/11 herdenking in Amerika
Amerika staat vandaag stil bij de aanslagen van 11 september 2001, vandaag precies acht jaar geleden. In New York onze correspondent Michiel Vos vertelt wat er vandaag allemaal op het programma staat.

Gynaecologen moeten beter letten op het welzijn van de moeder
Voor de gezondheid van het ongeboren kind is vaak meer aandacht dan voor de gezondheid van de moeder. Dat blijkt uit onderzoek. Gynaecologen zijn zo gefocust op het welzijn van het kind, dat de moeder nog wel eens wordt vergeten. In de studio Jan van Lith, zelf gynaecoloog en bestuurslid van de vereniging van gynaecologen. Hij legt uit hoe het kan dat de moeder soms vergeten wordt.

Ouders hebben geen moeite om over sex te praten met hun kinderen
Ouders hebben geen seks. Dat is de titel van een nieuw KRO programma dat zondag begint. In het programma praten ouders met hun kinderen over seks. Wij hebben onderzoek laten uitvoeren door Intomart/GFK daaruit blijkt dat 70% van de ouders geen moeite heeft met hunkinderen over seks, te praten, MAAR praten over het eigen seksleven is taboe, zowel voor de ouder als het kind. In de studio seksuologe Maria Schopman en presentatrice Sofie van den Enk.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op vrijdag 11 september door de KRO. Te gast waren Harry van Bommel, Maria Schopman en Sofie van den Enk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie