Uitzending
Goedemorgen Nederland - 7-10-2009

7-10-2009

Goedemorgen Nederland

1017 x bekeken | 0 reacties
5
Dick Berlijn bekritiseert Tweede Kamerbesluit Uruzgan
Kritiek van de oud Commandant der Strijdkrachten op de meerderheid van de Tweede Kamer. Die bepaalde gisteren dat we eind 2010 weg moeten uit Uruzgan. En dat er geen nieuwe missie zal komen.

Nieuwe animatiefilm UP nu al hit
Vanaf vandaag draait de nieuwe animatiefilm ‘UP’ in de bioscoop. En als we de kenners moeten geloven is dit de beste film van 2009. Robbert Blokland, onze vaste filmcriticus legt uit wat er zo goed aan is en waarom we het geen tekenfilm mogen noemen.

Schadevergoeding nabestaanden en gedupeerden maagchirurg
Geen protocol voor reanimatie. Patienten wisten niet van de risico’s en verpleegkundigen bleken onvoldoende geschoold voor de nazorg. Gevolg: vijf onnodige sterfgevallen in het Scheper ziekenhuis in Emmen. Dit staat in het onderzoeksrapport over de medische missers van maagchirurg Nick Reijnen. Letselschadeadvocaat Pieter Jagersma onderzoekt nu of nabestaanden en gedupeerden recht hebben op schadevergoeding.

Anthonie Wurth zat opgesloten in Shang Hai
Hij ging op zakenreis naar China en zat in een vliegtuig met iemand die besmet was met de Mexicaanse griep. Een dag na aankomst werd er keihard op zijn deur gebonsd. En toen? Anthonie Wurth vertelt.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op woensdag 7 oktober door de KRO. Te gast waren Anthonie Wurth, Dick Berlijn en Robbert Blokland.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie