Uitzending
Goedemorgen Nederland - 21-9-2009

21-9-2009

Goedemorgen Nederland

1010 x bekeken | 0 reacties
5
Mark Rutte over de Algemene Beschouwingen
Een gotspe, de VVD plaatst zich buiten de consensus. Onverantwoord. Het hele kabinet en de voltallige coalitie viel de afgelopen dagen heen over Mark Rutte, de leider van de VVD na zijn motie van wantrouwen bij de Algemene Beschouwingen.

Eerste tegenslag Mario Been
Vaste sportdeskundige van Goedemorgen Nederland Marcel Rozer schuift aan. Hij gaat vooral in op het verlies van Feyenoord tegen PSV gisteren. Daarnaast vertelt hij over het nieuwe schaakfenomeen, het 4-1 verlies van het Daviscupteam tegen Frankrijk en blikt hij vooruit op het WK wielrennen dat deze week begint. Kenners zeggen dat het parcours geknipt is voor Robert Gesink.

Meer aandacht voor borstkanker bij allochtone vrouwen
Borstkanker bij allochtone vrouwen moet uit de taboesfeer. Allochtone vrouwen praten er moeilijk over. Daarom gaat Pink Ribbon extra aandacht besteden aan borstkankerpatiënten met verschillende culturele achtergronden. Jeritza Toney is genezen van borstkanker en werkte mee aan een tijdschrift van Pink ribbon dat vandaag wordt gelanceerd.

Nieuwe Aarde ontdekt
Het zijn bonusjunkies, graaiers. En ze zijn verantwoordelijk voor de crisis: de huidige generatie topmanagers en bestuurders doet het al niet best in de publieke opinie. En dus zullen hun opvolgers wel leren van de fouten van hun zo verguisde voorgangers. Zou je denken. Niet dus. Eén op de drie Nederlandse bedrijven is ontevreden over de ethische en morele vorming van de ‘bestuurders van morgen,’ blijkt uit onderzoek van KPMG. Aan de telefoon Philip Wallage van KPMG.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op maandag 21 september door de KRO. Te gast waren Mark Rutte en Marcel Rözer.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie