Uitzending
Goedemorgen Nederland - 14-9-2009

14-9-2009

Goedemorgen Nederland

1084 x bekeken | 0 reacties
5
Verbeet gaat lek Miljoenennota onderzoeken
Er is weken over gesteggeld: wie krijgen wanneer de Miljoenennota? En hoe voorkomen we dat Frits Wester de stukken weer omhoog houdt, voordat hare majesteit heeft gesproken? Afgelopen vrijdag gingen de kabinetsvoornemens voor het komend jaar – onder strikte geheimhouding – naar een select gezelschap Kamerleden. “Ik beloof met de hand op het hart dat ze dit jaar niet weglekken”, verzekerde Kamervoorzitter Gerdi Verbeet Jan Peter Balkenende. En zaterdag had RTL ze toch. Verbeet reageert in de uitzending.

Sport
Robert Gesink, Johnny Hoogerland, Marianne Vos en Kai Reus. De vaste sportdeskundige van Goedemorgen Nederland, Marcel Rözer, ziet het positief in op wielergebied. Ook bespreken ze het fenomeen Usain Bolt, naar aanleiding van de afsluiting van het atletiekseizoen.

De echte rekening van de crisis komt nog
“De echte rekening van de crisis komt nog”, zegt oud-staatssecretaris van Financiën Willem Vermeend van de partij van de Arbeid. Het kabinet moet niet terugschrikken voor harde maatregelen en het zal nog jaren duren voordat we er financieel weer boven op zijn. Hij lijkt op zijn wenken te worden bediend, want morgen komt het kabinet met een ongeëvenaard pakket aan bezuinigingen. Wat gaat dat betekenen, voor u en mij?

Wereldkampioenschappen wielrennen
Over twee weken worden de Wereldkampioenschappen Wielrennen gehouden. Het evenement vindt dit jaar plaats in Zwitserland. De Nederlandse bondscoach is Leo van Vliet en aan hem natuurlijk de vraag: wie neem je mee? En waarom wil je een mega-feest met duizenden Oranjesupporters op het mooiste punt van het parkoers?

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op maandag 14 september door de KRO. Te gast waren Gerdi Verbeet, Leo van Vliet, Willem Vermeend en Marcel Rözer.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie