Uitzending
Goedemorgen Nederland - 5-10-2009

5-10-2009

Goedemorgen Nederland

1025 x bekeken | 0 reacties
5
Geert Wilders' nieuwe site over kosten immigranten
Vandaag activeert Geert Wilders een nieuwe site, waarin wij allemaal worden opgeroepen mee rekenen aan de kosten van immigratie. Een rekensom die het kabinet niet wil maken. Een website waarop iedereen suggesties mag doen. Wat staat er op de site, hoe werkt het? Maar vooral: wat wil Wilders ermee bereiken?

Zorgen bij Vitesse in Arnhem
Paniek in Arnhem! Clubmascotte Hertog de Adelaar van Vitesse is doodziek. Clubvader en restauranteigenaar Djorkoh is fan van het eerste uur. En maakt zich ernstig zorgen om het welzijn van de vogel.

Terugblik op sportweekend
Het was weer een druk sportweekend en dat nemen we even door met onze vaste sportvolger Marcel RŲzer. De Oranje volleybaldames speelden in de finale in het EK volleybal tegen aartsrivaal ItaliŽ. En verloren dik van aartsrivaal ItaliŽ. En: de Olympische spelen van 2016 gaan naar BraziliŽ.

Piloten oververmoeid aan de stuurknuppel
ďEr dreigen levensgevaarlijke situaties in het luchtruim, doordat piloten steeds vaker oververmoeid in de cockpit zitten,Ē zegt Evert van Zwol. Voorzitter van de verkeersvliegers vereniging. En dus voeren piloten vandaag actie op Schiphol.

Julio P. claimt onschuldig te zijn
Morgen verschijnt Julio P. voor de rechter in Spanje, waar hij gearresteerd is. Hij wordt verdacht van het uitvoeren van 'dodenvluchten' in Argentiniť ten tijde dat de Junta daar aan de macht was. Julio P. claimt dat hij onschuldig is. Maar hoe moet je dat dan zien tegen het licht van de verhalen van oud-collegaís dat hij juist pochte met zijn verleden? Zijn advocaat Gerard Spong.

Snowboardster Nicolien Sauerbreij wil zich kwalicificeren voor Vancouver
Vrijdag 9 oktober start het wedstrijdseizoen voor snowboardster Nicolien Sauerbreij. Want dan is de eerste World Cup in Landgraaf. Ze hoopt op een gouden plak tijdens deze thuiswedstrijd. Maar nog belangrijker dit seizoen: plaatsing voor de Winterspelen van Vancouver, in februari 2010.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op maandag 5 oktober door de KRO. Hierin werd geacteerd door Gerard Spong. Te gast waren Nicolien Sauerbreij, Geert Wilders, Marcel RŲzer en Evert van Zwol.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!