Uitzending
Goedemorgen Nederland - 23-9-2009

23-9-2009

Goedemorgen Nederland

1478 x bekeken | 0 reacties
5
Minister moet zich verantwoorden over ontsnapping crimineel
Vandaag moet minister van Justitie Hirsch Ballin zich in de Tweede Kamer verantwoorden voor de ontsnapping van topcrimineel Saban Baran. Als het aan Fred Teeven van de VVD ligt, gaat de minister tot harde actie over, want anders...

Justine Henin komt ook terug
Na Kim Clijsters keert nu ook Justine Henin terug in het prof tennis. Na haar aankondiging op de Waalse televisiezender RTL-TVi is Belgie in rep en roer. Bij ons in de studio Tjerk Bogtstra, onder andere coach van tennisser Raemon Sluiter die onlangs ook zijn comeback bekendmaakte. Aan hem de vraag of zij nog wat kan toevoegen aan het vrouwentennis.

Wat is de meest gastvrije stad van Nederland
Wat is de meest gastvrije gemeenten van Nederland? Vanmiddag maakt VVV Nederland dat bekend. Twee kanshebbers zijn Breda en Haarlem, de burgemeesters van die gemeenten zijn hier. Goedemorgen Peter van der Velden, burgermeester van Breda en Bert Schneider van Haarlem.

André Hazes vijf jaar dood
Vandaag op de dag af vijf jaar geleden stierf André Hazes op 53-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hartstilstand. Bij ons aan tafel 3-FM dj Gerard Ekdom.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op woensdag 23 september door de KRO. Te gast waren Gerard Ekdom, Fred Teeven, Tjerk Bogtstra en Peter van der Velden.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie