Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Goedemorgen Nederland - 17-12-2009

17-12-2009

Goedemorgen Nederland

1445 x bekeken | 0 reacties
5
Hevige sneeuwval in Friesland
Het heeft vannacht hevig gesneeuwd in Friesland. Het advies was om daar niet de weg op te gaan. Mark van der Vusse van Rijkswaterstaat, Dennis Wilt van Meteoconsult en Patrick Potgraven van de Verkeers Informatie Dienst geven uitleg en de laatste stand van zaken.

Klokkeluiders krijgen bescherming
Eindelijk een regeling voor klokkenluiders die ze wel beschermt tegen represailles van hun werkgever en dreigend ontslag. Na jaren van kritiek komt minster Guusje ter Horst van Binnenlandse Zaken vanaf één januari komend jaar met een oplossing. Hier aan tafel twee klokkenluiders: Gerrit de Wit die ooit fraude en ambtelijke corruptie bij het Ministerie van VROM aan de kaak stelde en Paul Schaap die de noodklok luidde over onveilige toestanden bij de kernreactor in Petten.

CDA wil waarschuwing op fles voor champagnekurk
Het CDA in Europa bindt de strijd aan met de champagnekurk. Levensgevaarlijk dat ding. Want als ie van de fles springt en in je oog terechtkomt, kan je zomaar blind worden. Wim van de Camp, Europarlementariër van het CDA, legt uit.

Filmproducent sleept Filmfonds voor de rechter
Eén van Neerlands grootste filmproducenten sleept vandaag opnieuw het Filmfonds voor de rechter. San Fu Maltha, filmproducent, legt uit wat het probleem is.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op donderdag 17 december door de KRO. Te gast waren Dennis Wilt, Gerrit de Wit, Paul Schaap, San Fu Maltha en Wim van de Camp. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee