Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Goedemorgen Nederland - 15-12-2009

15-12-2009

Goedemorgen Nederland

1543 x bekeken | 0 reacties
4
Bezuinigingen bij de omroep
Bezuinigingen op de Publieke Omroep. Een persbureau betaald door de overheid, de NOS aan banden en meer aandacht voor dagtelevisie. Vandaag buigt de Tweede Kamer zich over de mediabegroting. Joop Atsma, CDA-Tweede Kamerlid over de gedachte achter de bezuinigingen.

Ma Flodder gaat in de politiek
Met Red Amsterdam willen Nelly Frijda en companen de hoofdstad bij de gemeenteraadsverkiezingen redden van de ondergang. Bram Rekers haalt verhaal.

De nieuwe wereldkaart
Wat krijg je als je alle volken die dat willen, de Vlamingen, de Catelanen, de Tibetanen, zijn eigen land geeft? Een chaos. Kijk naar de kaart van Europa. Menige ambassade wordt nerveus van deze kaart die is gemaakt door Wilbur Perlot en Herman van Bostelen.

Omkoopschandaal in de schaatssport
Dit weekend onthulde Studio Sport een omkoopschandaal in de schaatswereld. Toenmalig bondscoach Ab Krook noemt het onvoorstelbaar dat Gretha Smit en de haren een Poolse schaatster 50.000 euro hebben geboden, in ruil voor een startplaats op de Olympische vijf kilometer van Turijn.

Raadsel in Rotterdam
De politie van Rotterdam vraagt uw hulp bij een raadsel: hoe raakte een 8-jarig jongetje zwaargewond door een projectiel in zijn hoofd?

Kerstfilms
De kerstfilms met filmdeskundige Robbert Blokland. Besproken worden
‘Hachie’ (een film met Richard Gere en een hondje), ‘de Hel van ’63’ (over de beruchte Elfstedentocht van 1963), ‘It’s complicated’ (met Meryl Streep, Alec Baldwin en Steve Martin) en Avatar.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op dinsdag 15 december door de KRO. Te gast waren Joop Atsma en Robbert Blokland. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!