Uitzending
Goedemorgen Nederland - 7-12-2009

7-12-2009

Goedemorgen Nederland

1140 x bekeken | 0 reacties
5
Onrust bij de politie
Nieuwe maatregelen zullen de top van de Nederlandse politie aan banden leggen. De maatregelen moeten een einde maken aan de declaratie-excessen en bovendien de explosieve situatie op de werkvloer wegnemen. Daarnaast komt er een nieuwe beloningswet. Gerrit van der Kamp van politievakbond ACP was vrijdag bij het overleg met de verantwoordelijk minister ter Horst van binnenlandse zaken.

Het sportweekend
Sportjournalist Marcel Rözer blikt terug op een bewogen weekend: het ontslag van AZ-trainer Koeman werd ontslagen en Dick Advocaat is kandidaat, en natuurlijk de WK loting voor volgend jaar.

Klimaattop in Kopenhagen
Vandaag begint de Klimaattop in Kopenhagen. De EU, met Nederland voorop, lijkt hard z’n best te doen, maar de vraag is of dat zin heeft met weerbarstige landen als China en India. Maar het is erop of eronder, zegt Pieter Winsemius, oud-minister van milieu én door Trouw uitgeroepen als meest invloedrijke, duurzame Nederlander.

De Klaagtelefoon: 0900 1235555
Sinds vanmorgen zeven uur operationeel. Iedereen die wat te zeuren en zaniken heeft kan er terecht en het maakt niet uit waarover: callcenters, buren, bumperklevers, je collega's… De Klaagtelefoon is een initiatief van de Stichting Nederland Positief. Christian Houkes is initiatiefnemer.

Prinsesje Amalia wordt 6
Vandaag wordt prinses Amalia 6. En dat viert ze lekker thuis. Want de nummer twee in de lijn van troonopvolging wordt zo normaal mogelijk opgevoed. Toch bereikt ze nu zo langzamerhand de leeftijd waarop ze door begint te krijgen dat ze helemaal niet zo gewoon is. In de studio koningshuisdeskundige Philip Droge.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op maandag 7 december door de KRO. Te gast was Marcel Rözer.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie