Uitzending
Goedemorgen Nederland - 8-9-2009

8-9-2009

Goedemorgen Nederland

1030 x bekeken | 0 reacties
5
Oplossing voor de files: eenvoudig en levert geld op
Twee jaar hadden ze er voor nodig. Maar nu hebben ze toch het ei van Columbus. De Taskforce mobiliteitsmanagement denkt te weten hoe we files kunnen oplossen. En het levert nog geld op ook. Willem de Jager van die taskforce legt uit.

Feest in New York
Feest in New York! Willem-Alexander en Maxima bezoeken de stad om te vieren dat Henry Hudson er namens Nederland 400 jaar geleden voet aan wal zette. We vroegen aan Michiel Vos, correspondent in Amerika of het de Amerikanen überhaupt interesseert dat ons prinselijk paar daar op bezoek is?

Criminele Marokkanen vaak goed geïntegreerd
Criminele Marokkaanse jongeren zijn – anders dan vaak gedacht - hartstikke goed geïntegreerd. Blijkt uit nieuw onderzoek van de Universiteit van Utrecht waarover De Volkskrant vanochtend schrijft. Stoppen dus met dat eeuwige koppelen van misdragingen aan slechte integratie. Zegt Farid Azarkan, directeur Samenwerkingsverband Marokkaanse Nederlanders.

Vrouwenvoetbal staat op de kaart
Boven ieders verwachting haalden ze de halve finale van het EK voetbal in Finland. En maakten ons in één klap massaal fan van vrouwenvoetbal. De vrouwen van Oranje. Verlenging tegen de Britten. En die verlenging was net drie minuten te lang. De bondscoach, Vera Pauw en speelster Annemieke Kiesel-Griffioen zijn hier.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op dinsdag 8 september door de KRO. Te gast waren Vera Pauw, Annemieke Kiesel-Griffioen en Farid Azarkan.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie