Uitzending
Goedemorgen Nederland - 9-9-2009

9-9-2009

Goedemorgen Nederland

909 x bekeken | 0 reacties
5
Minister Cramer presenteert het Groene Akkoord
Minister Cramer van milieu slaat de handen ineen met honderd gemeenten. Er is 200 miljoen euro voor nieuwe klimaatinitiatieven in honderd steden en dorpen. Vastgelegd in een Groen Akkoord. En Jacqueline Cramer is hier, ook nog op de dag van de duurzaamheid en zij legt uit wat dat preciesis, dat Groene Akkoord.

We zijn steeds optimistischer
Aan de vooravond van Prinsjesdag worden Nederlanders steeds optimistischer over de toekomst van de economie. Ook al komt het kabinet volgende week – zo is de verwachting - met ingrijpende maatregelen. Blijkt uit de Nationale Crisismonitor, die we ieder kwartaal in samenwerking houden met Intomart/GFK. Aan tafel Tom van Dijk, beleidsdirecteur van Intomart/GFK. Aan hem de vraag of we echt optimistischer zijn.

Vereniging Nederlandse Gemeenten eist meer daadkracht van Kabinet
Jan Peter Balkenende en de zijnen doen niet genoeg hun best om zo snel mogelijk meer wegen en gebouwen uit de grond te stampen. De inkt van de zogenaamde Crisis en Herstelwet is nog nat, maar de Vereniging Nederlandse Gemeenten wil nu al meer daadkracht. “Jan Peter Balkenende, schouders eronder, anders wordt dit je einde!” Zegt Annemarie Jorritsma van de Vereniging Nederlandse Gemeenten.

Het complete oeuvre van The Beatles
Al maanden wordt er naar uitgekeken. De release van het complete oeuvre van de Fab Four. The Beatles. Maar of dat ook voor lange rijen bij de kassa’s gaat zorgen? Hier aan tafel Michel Breuker, groot fan. Aen hem dr vraag of er straks hordes mensen naar de muziekwinkel rennen.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op woensdag 9 september door de KRO. Te gast was Jacqueline Cramer.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie