Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Goedemorgen Nederland - 14-12-2009

14-12-2009

Goedemorgen Nederland

1117 x bekeken | 0 reacties
5
Uruzgan geen item bij PvdA-congres
Afgelopen weekend was het partijcongres van de PvdA, maar over Uruzgan werd officieel met geen woord gerept. In de wandelgangen wel: de meeste PvdA-leden willen weg. Jan Pronk, partijprominent en ondermeer oud-minister van ontwikkelingssamenwerking en VROM, vindt dat de PvdA zich veel te diep heeft ingegraven in de kwestie zonder ook maar het begin van een visie op het hele conflict.

Sportweekend
Terugblik op het sportweekend met Marcel Rözer:
- omkoping in de schaatssport en dan nog wel in Nederland
- EK kortebaan zwemmen: Inge Dekker en de gouden medailles
- de zaak Tiger Woods

Banken overleven door drugsmiljarden
Banken zijn op het hoogtepunt van de financiële crisis overeind gehouden met miljarden afkomstig van drugsgeld. Dat zegt Antonio Maria Costa, hoofd van het VN-bureau voor misdaad- en drugsbestrijding in de Britse krant The Observer. Brigitte Unger is hoogleraar economie en specialist in witwaspraktijken. Hoe kijkt zij hiertegen aan?

Tosti-ijzer
Een bekeuring voor de politie van Tiel, uitgeschreven door de brandweer die dit jaar al vier keer moest uitrukken omdat het tosti-ijzer van de politie in de fik stond. De spuitgasten hopen een einde te maken aan deze misstand met een boete van €500 Euro. Verslaggever Bram Rekers haalt verhaal en leert en passent een brandveilige tosti te bakken.

Motown ziet Abraham
Diana Ross, Lionel Richie, Marvin Gaye en Michael Jackson. Het is slechts een greep uit de grote namen van Motown. Het platenlabel is 50 vandaag. Muziekjournalist Leo Blokhuis over de geschiedenis en de toekomst van het label.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op maandag 14 december door de KRO. Te gast waren Leo Blokhuis en Brigitte Unger. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!