Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Goedemorgen Nederland - 13-1-2010

13-1-2010

Goedemorgen Nederland

880 x bekeken | 0 reacties
5
Commissie Davids komt met bevindingen
Hoe hard oordeelt de commissie Davids over de politieke steun aan de oorlog in Irak? Hebben Jan Peter Balkenende en zijn ministers de Tweede Kamer altijd juist en volledig geďnformeerd over de Nederlandse steun aan de oorlog in Irak? Om tien uur presenteert de Commissie Davids haar bevindingen na maanden onderzoek van – zo was de belofte – alle relevante informatie. Denkt Huub Jaspers, onderzoeksjournalist bij Argos, zelf verantwoordelijk voor diverse onthullingen in dit dossier, dat vandaag de onderste steen boven komt?

Onder de 20 en alcohol? Legitimeren!
Nieuw wapen tegen drankmisbruik onder jongeren: Onder de 20 geen alcohol zonder legitimatie. Plan van de PVDA. De vraag is of dat werkt en hoe je dat zou kunnen en mogen handhaven. Tweede Kamerlid Lea Bouwmeester legt het uit.

Treinvertraging zien op je mobiel
Een slimme computernerd heeft een programmaatje ontwikkeld waarmee je op je telefoon kunt zien of je trein vertraging heeft. Hartstikke handig zou je zeggen, maar de Nederlandse Spoorwegen zijn daar niet van gediend. De jongen zou namelijk illegaal gegevens van de NS-site halen. Bram Rekers haalt verhaal.

Inkspotprijs 2009
Grappen over pedo’s, de beveiliging van Wilders en de overleden ‘King of Pop’, Michael Jackson. Niets ontkwam aan de pennen, potloden en kwasten van Hajo de Reijger, cartoonist en een van de genomineerden voor de Inktspotprijs 2009 die vanavond wordt uitgereikt.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op woensdag 13 januari door de KRO. Te gast was Lea Bouwmeester. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee