Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Goedemorgen Nederland - 12-4-2010

12-4-2010

Goedemorgen Nederland

1430 x bekeken | 0 reacties
5
Financieel onderwijs
Het is bedroevend gesteld met onze kennis van financiële zaken, vindt de Vereniging van Effectenbezitters. Daardoor zijn wij onnodig vaak het slachtoffer van slechte financiële adviezen en producten. De VEB pleit daarom voor beter financieel onderwijs en komt vandaag met een financiële canon. Jan Maarten Slagter, directeur van het VEB, vertelt wat we tenminste zouden moeten weten.

Begraven onder kunststof
Nieuwe trend in uitvaartland: je laten begraven onder een gedenkplaat van kunststof. De voordelen: de gedenkplaat is sneller leverbaar en is veel lichter dan zijn stenen broertje. Bram Rekers haalt verhaal. Tips voor Bram kunnen worden gemaild naar goedemorgennederland@kro.nl.

Het sportweekend
Met Marcel Rözer nemen we het afgelopen sportweekend door: de Marathon Rotterdam; Twente blijft op koers; Parijs Roubaix

Jacht op kunstrovers
D66 opent de jacht op antiek- en kunstrovers. Aan tafel Alexander Pechtold, leider van D'66 en oud-veilingmeester en Jop Ubbens, directeur van veilinghuis Christie’s. Hoe komt het dat we wel een register hebben, maar dat het niet wordt gebruikt?

Internationale vliegoefening boven Friesland
Vandaag gaat ‘Frisian Flag ’van start. Een grootschalige internationale vliegoefening, boven Friesland. Luchtmachten uit diverse landen zullen de komende 2 weken oefenen boven Noord-Nederland. Contact met luitenant-kolonel Denny Traas die uitlegt wat er geoefend gaat worden.

Dick Maas krijgt oeuvre-award
Hij is misschien wel de beste actie- en griezelregisseur van ons land en wordt daar nu voor beloond met een oeuvre-award: regisseur Dick Maas. Hij krijgt de Imagine’s Career Achievement Award. De regisseur van klassiekers als ‘De Lift’, ‘Flodder’, ‘Amsterdamned’ en recentelijk ‘Moordwijven’, ontvangt de prijs deze week tijdens het Amsterdam Fantastic Filmfestival.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op maandag 12 april door de KRO. Te gast waren Alexander Pechtold, Jan Maarten Slagter, Jop Ubbens en Marcel Rözer. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!