Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Goedemorgen Nederland - 11-1-2010

11-1-2010

Goedemorgen Nederland

1074 x bekeken | 0 reacties
5
Doorgewinter
Dennis Wilt van MeteoConsult legt uit hoe de weersverwachting voor een heel seizoen tot stand komt. Die verwachting zegt dat het nog wel even doorwintert, en voor maart wordt verwacht dat die ook kouder wordt dan normaal.

Koninginnedag in Zeeland
De koningin gaat haar Koninginnedag dit jaar in Zeeland vieren. De zeeuwen vinden dat leuk, maar vinden de kosten te hoog: 7 ton. Maken de zeeuwen hun reputatie waar, ‘ons bent zunig’? Bram Rekers gaat na of dat klopt.

Terugblik op het sportweekend
Met Marcel Rozer blikken we terug op het schaatsweekend en de successen van Sven Kramer en Ireen Wüst.

Verantwoorde vis
Ook op de menukaarten komt een keurmerk: bij de vis komt te staan of die fatsoenlijk wordt gevangen. Het is een initiatief van het Wereld Natuur fonds en Horeca Nederland.

Europol
Sinds een week is Tom Driessen de eerste Nederlander die een toppositie bekleedt bij Europol, de Europese politieorganisatie. Hij houdt zich daar bezig met het bestrijden van zware criminaliteit en terrorisme.

Succes over de grens
Smerige bussen, etensresten van anderen moeten eten. Buffelen voor lang niet altijd gevulde zalen. Nederlandse muzikanten in het buitenland, zoals Wouter Hamel en Within’Temptation zijn daar steeds succesvoller maar moeten wel vanaf de bodem beginnen. Gert-Jaap Hoekman schreef er een boek over: “Over de grens”.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op maandag 11 januari door de KRO. Te gast waren Marcel Rözer en Dennis Wilt. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee