Uitzending
EenVandaag - 29-9-2020

29-9-2020

EenVandaag

159 x bekeken | 0 reacties
7
Mondkapjesplicht ondanks grote druk wr niet ingevoerd
Gaan we wel of niet aan het mondkapje? In de persconferentie van het kabinet van gisteren werd geen verplichting opgelegd, maar het sentiment lijkt steeds meer te keren. Ook nu wetenschappelijk bewijs steeds meer voor het kapje pleit.

Studenten in 'swing state' Wisconsin ontzet over debat Trump en Biden: 'Het leek een ontspoorde trein'
Chaotisch, fel en explosief: het eerste debat tussen president Trump en zijn uitdager Joe Biden draaide afgelopen nacht uit op een keiharde confrontatie. Deze studenten in 'swing state' Wisconsin keken er vol verbazing naar.

"Kinderachtig, met dat woord zou ik omschrijven wat we net hebben gezien", vertelt biologiestudent Fabiana Veguilla. "Het was zo dramatisch als ik had verwacht, maar daarnaast vond ik het ook interessant." Al twijfelt ze of ze het eerste grote tv-debat tussen de presidentskandidaten wel een debat kan noemen.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken, Roos Moggr en Jojanneke van den Berge. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op dinsdag 29 september door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee