Uitzending
EenVandaag - 5-10-2020

5-10-2020

EenVandaag

157 x bekeken | 0 reacties
8
VR-bril helpt bij stress en burn-outklachten
Het kijken naar rustgevende beelden via een VR-bril kan helpen bij stress en burn-outklachten. Maar ook verpleegkundigen die onder grote druk staan in de coronacrisis hebben nu baat bij deze technologie.

Stint gaat waarschijnlijk de weg niet meer op, kinderopvang zit met handen in het haar
Het lijkt nu echt over en uit voor de Stint. De fabrikant van de elektrische bolderkar heeft alle werknemers moeten ontslaan. En de kinderopvang? Die heeft nog steeds geen goed alternatief voor het vervoeren van de kinderen.

"Eigenlijk hebben we geen hoop meer, maar ik hou me vast aan een laatste sprankje", zegt directeur van de Brancheorganisatie Kinderopvang Emmeline Bijlsma. De kinderopvangorganisaties willen niets liever dan de Stint weer in gebruik nemen. De elektrische bolderkar werd 2 jaar geleden van de weg gehaald na een fataal ongeluk in Oss.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken, Roos Moggré en Jojanneke van den Berge. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op maandag 5 oktober door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee