Uitzending
EenVandaag - 28-9-2020

28-9-2020

EenVandaag

158 x bekeken | 0 reacties
6
Trump en belasting betalen: die twee lijken niet goed samen te gaan
De New York Times onthulde vandaag de heilige graal van de politieke journalistiek: welk bedrag betaalde de Amerikaanse president Trump de afgelopen jaren aan belasting? Voer voor democraat Joe Biden in het eerste debat dat voor morgen gepland staat.

Het verhaal van de man die Donald Trump leerde twitteren
Het is naast golf de favoriete bezigheid van president Trump: twitteren. En met de verkiezingen voor de deur is hij actiever op Twitter dan ooit. Wanneer ontstond zijn voorliefde voor dit sociale medium? Door een ontmoeting met deze man, 11 jaar geleden.

Het is bijna moeilijk te geloven dat Trump tot een paar jaar geleden nog een een echte digibeet was. Hij gebruikte geen e-mail en was wars van social media. In 2009 bracht Peter Constanzo daar definitief verandering in.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken, Roos Moggré en Jojanneke van den Berge. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op maandag 28 september door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee