Uitzending
EenVandaag - 29-6-2021

29-6-2021

EenVandaag

339 x bekeken | 0 reacties
6
CDA zakt nog verder weg in nieuwe zetelpeiling
Het CDA verliest deze maand 4 zetels in De Peiling van EenVandaag en onderzoeksbureau Ipsos. De partij staat nu op 9 zetels, het laagste aantal ooit in de zetelpeiling.

Tijdens de Tweede Kamerverkiezingen 3 maanden geleden haalden de christendemocraten nog 15 zetels. Na het opstappen van Pieter Omtzigt en de daaraan voorafgaande memo, is daar nog minder dan twee derde van over.

Door explosieve groei tennisvariant padel zijn er meer banen nodig
In Spanje is het de tweede sport na voetbal en ook in Nederland gaat padel als een raket. De groei is mede te danken aan corona. Tennisbond KNLTB denkt het aantal spelers de komende 3 jaar bijna zal verdubbelen tot 140.000.

Tot een paar jaar geleden moest je flink zoeken naar een veld waarop je padel kon spelen. Inmiddels is dat niet meer nodig: ze schieten als paddenstoelen uit de grond. En dat is nodig ook, want steeds meer mensen spelen dit racketspel.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op dinsdag 29 juni door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie