Uitzending
EenVandaag - 22-6-2021

22-6-2021

EenVandaag

257 x bekeken | 0 reacties
6
Schade door zonnepanelen wordt niet gedekt
Tijdens een brand bij een houthandel met zonnepanelen op het dak is glas op de grond van boeren in de buurt terechtgekomen. Die grond is nu onbruikbaar en de schade is nergens te verhalen. Gemeenten en LTO Noord willen actie van het ministerie.

Rechtszaak beginnende restauranteigenaren over TVL-regeling
De eigenaren van restaurant Noemme in Den Bosch stappen naar de rechter om coronasteun af te dwingen. Als startende ondernemers hadden ze vorig jaar geen recht op de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) en dat vinden ze onterecht.

"Na een jaar plannen maken, gingen we op 1 maart 2020 open. Na 2 weken begon de lockdown en moesten we weer dicht. Bij de persconferentie werd gezegd: 'we laten niemand vallen'. Maar vervolgens bleek dat starters niet geholpen werden. We hebben ons personeel moeten ontslaan", vertelt eigenaresse Karlijn van Oss van restaurant Noemme.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op dinsdag 22 juni door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie