Uitzending
EenVandaag - 22-9-2020

22-9-2020

EenVandaag

197 x bekeken | 0 reacties
7
Exclusieve beelden van mishandelde Ridouan Taghi
Topcrimineel Ridouan Taghi zegt dat hij na zijn arrestatie dagenlang zwaar mishandeld is door agenten uit Dubai en Marokko. Hij schrijft dat in een verklaring aan EenVandaag. "Ik werd vastgehouden in een kamer met vrieskou en bewerkt met elektroshocks."

Voor het eerst vertelt Taghi wat er na zijn geruchtmakende aanhouding is gebeurd. "In Dubai werd mij, terwijl ik plat op de grond lag, een pistool op het hoofd gezet. De agenten vertelden dat ze opdracht hadden gekregen om mij dood te schieten. Daarna ben ik helemaal in elkaar getrapt."

Hoeveel invloed heeft #ikdoenietmeermee op volgers? 'Hopelijk denken kinderen: laat maar lekker lullen'
Met #ikdoenietmeermee startten meerdere BN'ers een actie tegen de coronaregels. "Jongeren met een praktische achtergrond lijken daar vatbaarder voor dan jongeren met een academisch niveau, blijkt uit onderzoeken over mediawijsheid onder jongeren."

Gisteravond deelde BN'ers zoals Famke Louise, Thomas Berge, Tim Douwsma en Bizzey dat ze klaar zijn met de maatregelen van de overheid. Met de hashtag #ikdoenietmeermee laten de BN'ers weten dat ze tegen het coronabeleid van de regering zijn. Ondertussen groeit het aantal Instagram-volgers van deze sterren.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken, Roos Moggré en Jojanneke van den Berge. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op dinsdag 22 september door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee