Uitzending
EenVandaag - 27-11-2021

27-11-2021

EenVandaag

362 x bekeken | 0 reacties
6
Academische ziekenhuizen willen uitstroom ic-verpleegkundigen terugdringen
De universitaire ziekenhuizen willen de uitstroom van ic-verpleegkundigen stoppen. De nieuwe coronamaatregelen zijn een direct gevolg van de beperkte ic-capaciteit. Een manifest opgesteld door verpleegkundigen moet hulp bieden.

De dag na de coronapersconferentie
Focus op wat er wel kan, uit je gevoelens en help elkaar. Het klinkt misschien simpel, maar dat zijn volgens lifecoach Lotte Kips goede manieren om om te gaan met nieuwe coronamaatregelen.

Elke keer als we denken dat we van corona af zijn, komen er toch weer nieuwe maatregelen. Hoe kunnen we daarmee omgaan? Het is een vraag die lifecoach Lotte Kips geregeld krijgt. Ze deelt vijf manieren die je kunt gebruiken om het vol te houden.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op zaterdag 27 november door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

    Rutte vs. Wilders terugkijken

    14-3-2017

    Academische ziekenhuizen willen uitstroom ic-verpleegkundigen terugdringen De universitaire ziekenhuizen willen de uitstroom van ic-verpleegkundigen stoppen. De nieuwe coronamaatregelen zijn een direct gevolg van de…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten