Uitzending
EenVandaag - 26-11-2021

26-11-2021

EenVandaag

220 x bekeken | 0 reacties
6
Patricia Bruining over de aankomende persconferentie
Ook al kondigt het kabinet voor de komende tijd een avondlockdown vanaf 17.00 in, uiteindelijk zal een hele strenge lockdown nodig zijn. Dat denkt epidemioloog Patricia Bruijning. "Stromen de ziekenhuizen leeg, dan kan de maatschappij daarna weer open."

Het seizoenseffect waar al lang voor gewaarschuwd was, wordt met de dag zichtbaarder: er zijn dagelijks meer dan 20.000 nieuwe coronabesmettingen. Om dit aantal naar beneden te brengen, komt er een avondlockdown: onder andere restaurants en cafés, niet-essentiële winkels, bioscopen en theaters, de cultuursector en sportlocaties moeten dicht tussen 17.00 uur 's avonds en 5.00 uur 's ochtends.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op vrijdag 26 november door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

    Rutte vs. Wilders terugkijken

    14-3-2017

    Patricia Bruining over de aankomende persconferentie Ook al kondigt het kabinet voor de komende tijd een avondlockdown vanaf 17.00 in, uiteindelijk zal een hele strenge lockdown nodig zijn. Dat denkt epidemioloog…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten