Uitzending
EenVandaag - 20-11-2021

20-11-2021

EenVandaag

251 x bekeken | 0 reacties
5
Coronarellen Rotterdam
Het worden coronarellen genoemd, maar volgens agressie-expert Caroline Koetsenruijter kun je het geweld niet zomaar ophangen aan tegenstanders van het coronabeleid. "Mensen die daar moeite mee hebben, denken: zo bereik je het doel niet."

Ze zegt het niet voor het eerst: we hebben door de jaren heen geweld in onze samenleving veel te lang gebagatelliseerd. En daar zijn de rellen gisteravond in Rotterdam alweer een uiting van. De coronamaatregelen worden daarbij vooral als excuus gebruikt om maar los te gaan. "We hebben als Nederland twee keer zoveel agressie-incidenten als het Europees gemiddelde."

Documentaire over de Krimschatten
Wat een mooie tentoonstelling in het Allard Pierson Museum had moeten worden, liep uit op een diplomatiek rel. De bijzondere archeologische vondsten van schiereiland de Krim werden inzet van een propaganda-oorlog, met veel leed tot gevolg.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op zaterdag 20 november door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

    Rutte vs. Wilders terugkijken

    14-3-2017

    Coronarellen Rotterdam Het worden coronarellen genoemd, maar volgens agressie-expert Caroline Koetsenruijter kun je het geweld niet zomaar ophangen aan tegenstanders van het coronabeleid. Mensen die daar moeite mee…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten