Uitzending
EenVandaag - 22-9-2021

22-9-2021

EenVandaag

199 x bekeken | 0 reacties
7
Vermiste Gaby dood teruggevonden, zaak houdt VS bezig
De zaak rond de vermiste Gabby Petito houdt de media in de Verenigde Staten al weken bezig. Ook in Nederland is er aandacht voor, terwijl lang niet alle vermissingen in het nieuws komen. "Witte hoogopgeleide vrouwen zijn hierbij het meest nieuwswaardig."

Algemene politieke beschouwingen: portret Lilian Marijnissen
Het demissionaire kabinet is op sterven na dood. Dit biedt volgens Lilian Marijnissen (SP) tijdens de Algemene Beschouwingen kansen voor oppositiepartijen om meerderheden te smeden en problemen op te lossen. Ook partijen op rechts zien mogelijkheden.

In deze uitzending van EenVandaag was Lilian Marijnissen te gast. De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op woensdag 22 september door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • - Rutte vs. Wilders terugkijken

  Rutte vs. Wilders terugkijken

  14-3-2017

  Vermiste Gaby dood teruggevonden, zaak houdt VS bezig De zaak rond de vermiste Gabby Petito houdt de media in de Verenigde Staten al weken bezig. Ook in Nederland is er aandacht voor, terwijl lang niet alle…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten