Uitzending
EenVandaag - 21-9-2021

21-9-2021

EenVandaag

214 x bekeken | 0 reacties
7
Meer mensen willen korter douchen, maar we hebben nog steeds weinig geld over voor het klimaat
Dat we de klimaatdoelen moeten halen, daar zijn de meeste mensen het wel over eens. Maar wat willen we daar zelf aan bijdragen? EenVandaag vroeg het aan 26.000 leden van het Opiniepanel ter gelegenheid van Prinsjesdag.

Zolang het ons niet in de portemonnee raakt doen we graag iets extra's om klimaatverandering tegen te gaan. Maar voordat we meer geld uitgeven, willen we graag duidelijkheid. Klimaat is één van de belangrijkste thema's waar het nieuwe kabinet mee aan de slag moet nu de coronacrisis in rustiger vaarwater is.

Prinsjesdag: bewindslieden over het klimaat en hoe zag de dag eruit?
Met een demissionair kabinet, corona en zonder koets zag Prinsjesdag er opnieuw anders uit dan gebruikelijk. En het koffertje met de Miljoenennota en Rijksbegroting werd overhandigd in het nieuwe Kamergebouw. "Gewone mensen zeggen: ga eens aan het werk."

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op dinsdag 21 september door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • - Rutte vs. Wilders terugkijken

  Rutte vs. Wilders terugkijken

  14-3-2017

  Meer mensen willen korter douchen, maar we hebben nog steeds weinig geld over voor het klimaat Dat we de klimaatdoelen moeten halen, daar zijn de meeste mensen het wel over eens. Maar wat willen we daar zelf aan…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten