Uitzending
EenVandaag - 19-11-2021

19-11-2021

EenVandaag

235 x bekeken | 0 reacties
6
Wie zijn de ongevaccineerden?
"Als je nu blijft zeggen dat het probleem bij de ongevaccineerden zit, dan geef je de gevaccineerden het idee dat zij gewoon hun gang kunnen gaan", concludeert antropoloog Ginny Mooy. "Terwijl deze groep óók besmettelijk is."

Monumentale landhuizen in Friesland steeds vaker in handen van particulieren
De Stichting Staten en Stinzen is bezorgd over de toekomst van Friese monumentale landhuizen. Steeds meer worden er verkocht aan particulieren die er veel aan veranderen.

Bearn Bilker van de Stichting Staten en Stinzen maakt zich daar zorgen over: "We zijn bang dat nieuwe eigenaren de poorten voor bezoekers sluiten en de huizen zien als privébezit

Zorgen om opkomst staatsvrije scholen
"Een experiment met kinderen", noemt D66 het stijgende aantal scholen dat door ouders zelf wordt opgezet. Het aantal zogenoemde 'staatsvrije scholen' is fors gestegen, zo blijkt uit cijfers die EenVandaag heeft opgevraagd. En dat is reden tot zorg.

Ze krijgen geen cent subsidie, maar dat geeft ze de vrijheid zich minder aan de wettelijke regels te houden en het onderwijs zelf in te richten.

In deze uitzending van EenVandaag was Bearn Bilker te gast. De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op vrijdag 19 november door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

    Rutte vs. Wilders terugkijken

    14-3-2017

    Wie zijn de ongevaccineerden? Als je nu blijft zeggen dat het probleem bij de ongevaccineerden zit, dan geef je de gevaccineerden het idee dat zij gewoon hun gang kunnen gaan , concludeert antropoloog Ginny Mooy. …
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten