Uitzending
EenVandaag - 15-11-2021

15-11-2021

EenVandaag

210 x bekeken | 0 reacties
7
De QR-code op het werk, ItaliŽ doet het al een maand
Een geldige QR-code is in ItaliŽ ook verplicht op de werkvloer. De vaccinatiegraad is gestegen, maar miljoenen werkende Italianen zijn nog altijd ongevaccineerd. Ook als dat betekent dat ze zich drie keer per week moeten laten testen.

Hogere straffen voor daders van seksuele uitbuiting van kinderen
Als minderjarige werd Dominique slachtoffer van seksuele uitbuiting. Ze weet uit ervaring hoe moeilijk het is om aangifte te doen: "Het risico is te groot als de dader maximaal 2 jaar gevangenisstraf krijgt."

Nadat ze was ontsnapt uit een onveilige thuissituatie, ontmoette Dominique een man die haar wťl een veilige plek beloofde. Ze werd op slag verliefd en zag een mooie toekomst met hem voor zich. Helaas had hij niet het beste met haar voor.

Verbazing over verhuizing Shell naar het Verenigd Koninkrijk
The Royal Dutch Shell maakte vanochtend bekend binnenkort niet meer Dutch te willen zijn (en daarmee ook niet meer Royal). We vroegen financieel commentator Martin Visser wat voor invloed dat heeft op Nederland.

"Het is toch wel jammer, ondanks de terechte kritiek die er natuurlijk op Shell is," zegt Martin Visser, financieel commentator voor EenVandaag en journalist bij de FinanciŽle Telegraaf. Op 10 december wordt de verhuizing nog voorgelegd aan de aandeelhouders van het bedrijf, maar de verwachting is niet dat die dwars gaan liggen.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggrť. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op maandag 15 november door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

    Rutte vs. Wilders terugkijken

    14-3-2017

    De QR-code op het werk, Italië doet het al een maand Een geldige QR-code is in Italië ook verplicht op de werkvloer. De vaccinatiegraad is gestegen, maar miljoenen werkende Italianen zijn nog altijd ongevaccineerd. Ook…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten