Uitzending
EenVandaag - 15-11-2010

15-11-2010

EenVandaag

840 x bekeken | 0 reacties
5
Spoeddebat over problemen landelijk politiesysteem
De politietop wist al voor de invoering van het landelijke politiesysteem dat het niet deugde en hield het rapport waarin dit stond bewust achter. EénVandaag bracht dit de afgelopen week aan het licht. Reden voor een meerderheid van de Tweede Kamer om vragen te stellen aan minister Ivo Opstelten van Veiligheid en Justitie. Opstelten heeft al besloten de Algemene Rekenkamer een onderzoek te laten instellen naar de invoering van het computersysteem. Hoe kon het zover komen? En wat gebeurde er vandaag tijdens het spoeddebat in de Tweede Kamer?

Toekomst PVV-kamerlid Lucassen nog onzeker
De toekomst van PVV-kamerlid Eric Lucassen is nog altijd onduidelijk. Geeft hij zijn zetel op of gaat hij verder als een éénmansfractie? Hilbrand Nawijn weet als geen ander hoe het is om als eenmansfractie verder te gaan. Hij splitste zich in juni 2005 af van de LPF.

Tibetaanse asielzoekers tussen wal en schip
De situatie van buitenlanders in Nederlandse vreemdelingen-detentie is schrijnend, zeggen asiel-advocaten. De omstandigheden waarin ze moeten leven is volgens hen 'zeer zwaar'.

Wannee kookboek bestaat 100 jaar
Het befaamde kookboek van Wannee bestaat 100 jaar. Het is ooit geschreven door mejuffrouw Wannee in 1910 voor de Amsterdamse Huishoudschool. Inmiddels zijn er 750.000 van verkocht, vandaag komt de 29-ste druk uit. Wat is het geheim van dit oerhollandse kookboek?

Presentatie: Bas van Werven, Pieter Jan Hagens.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op maandag 15 november door de AVRO en de TROS. De presentatie was in handen van Bas van Werven en Pieter Jan Hagens.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie