Uitzending
EenVandaag - 18-11-2010

18-11-2010

EenVandaag

864 x bekeken | 0 reacties
4
Sint: Dichtstress niet nodig
De dichter zou door stress bezwichten. En weet niet wat te doen. Dus laat hij liefst een ander dichten. En schuift daarvoor zelfs poen. Wat is dit toch, dit stressgedoe? Waar moet dit toch naar toe? Dat vragen wij de Sint. Want wat hij vindt dat weegt pas zwaar, dat weet toch ieder kind? De Sint, verbaasd maar niet verbolgen, verbied niemand niets, maar kan 't niet volgen: 'Ik vind het raar, het vieren van dit feest, dat doe je met elkaar'.

Kamerdebat 'diplomafraude'
De negatieve verhalen over Hogeschool InHolland stapelen zich op. De school is volgens de HBO-keuzegids de slechts scorende hogeschool, de onderwijsinspectie gaat extra onderzoek doen naar het declaratiegedag van bestuurders en ook over de illegale afstudeerroute bij de opleiding Media en Entertainment Management (MEM) in Haarlem is het laatste woord nog niet gezegd. Zo onderzoekt Staatssecretaris Halbe Zijlstra of studenten mogelijk hun diploma moeten inleveren. De SP in de Tweede Kamer vindt dat het management en de verantwoordelijken moeten vertrekken.

Structurele oorzaak voor PVV-incidenten?
Deze week lag de PVV hevig onder vuur. Drie fractieleden bleken gejokt te hebben over hun verleden. Geert Wilders heeft zijn ongenoegen daarover niet onder stoelen of banken gestoken. Kamerleden Lucassen en De Mos mogen in de bankjes blijven zitten, kamerlid Sharpe hield gisterenavond de eer aan zichzelf.

Presentatie: Bas van Werven, Pieter Jan Hagens.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op donderdag 18 november door de AVRO en de TROS. De presentatie was in handen van Bas van Werven en Pieter Jan Hagens.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie