Uitzending
EenVandaag - 17-11-2010

17-11-2010

EenVandaag

732 x bekeken | 0 reacties
5
Het blijft onrustig bij de PVV
Opnieuw zijn twee Kamerleden van de PVV in opspraak geraakt. Het telecommunicatiebedrijf in Hongarije van PVV-Tweede-Kamerlid James Sharpe is twee keer veroordeeld voor oplichting en oneerlijke zakenpraktijken, en PVV'er Richard de Mos is ondanks wat hij zelf beweerde nooit schoolhoofd geweest.

Stevent BelgiŽ af op een splitsing?
BelgiŽ verkeert al twee jaar in een politieke patstelling. Kabinetten zijn achter elkaar omgevallen en sinds de laatste verkiezingen blijkt er geen goed kabinet te vormen te zijn. Iedere onderhandeling strandt in het zicht van de haven.

Prins Bernard ontsnapte aan aanslag
Prins Bernard is in het midden van de oorlog aan de dood ontsnapt. Tijdens een bezoek aan een vliegtuigfabriek in Engeland wordt een aanslag op zijn leven verijdeld. De dader is een communist die de in zijn ogen 'nazi-vriend' wil vermoorden.

Top-x: Gezocht, jongeren met een cosmetische ingreep
TopX, het jongerenpanel van EťnVandaag, houdt deze week een onderzoek met als thema: 'hoe ver ga jij om er mooi uit te zien?'.

Presentatie: Bas van Werven, Pieter Jan Hagens.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op woensdag 17 november door de AVRO en de TROS. De presentatie was in handen van Bas van Werven en Pieter Jan Hagens.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie