Uitzending
EenVandaag - 15-12-2021

15-12-2021

EenVandaag

209 x bekeken | 0 reacties
6
Demissionair premier Rutte over het regeerakkoord
Na 9 maanden onderhandelen is het er eindelijk: een regeerakkoord voor het nieuwe kabinet. In gesprek met EenVandaag licht demissionair premier Rutte de plannen toe: "We hebben veel waar te maken de komende tijd."

Nog maar een paar maanden geleden werd er in de Tweede Kamer gestemd over een motie van afkeuring tegen Rutte in de Tweede Kamer. Toch presenteert hij vandaag een akkoord voor wat zijn vierde kabinet moet worden.

De dag van Sigrid Kaag
Na negen maanden onderhandelen is het er coalitieakkoord eindelijk. Toch wil Sigrid Kaag niet te hard van de daken schreeuwen dat ze trots is op het akkoord. Kaag: "Mensen zijn cynisch en wantrouwend, we willen dat vertrouwen terugwinnen."

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op woensdag 15 december door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

    Rutte vs. Wilders terugkijken

    14-3-2017

    Demissionair premier Rutte over het regeerakkoord Na 9 maanden onderhandelen is het er eindelijk: een regeerakkoord voor het nieuwe kabinet. In gesprek met EenVandaag licht demissionair premier Rutte de plannen toe: …
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten