Uitzending
EenVandaag - Politiek Moment 2021

Politiek Moment 2021

EenVandaag

13-12-2021

| 371 x bekeken | 0 reacties
6
Pieter Omtzigt over het politieke jaar
Hij is met afstand het meest besproken Tweede Kamerlid van 2021: Pieter Omtzigt. Begin dit jaar nog lid van het CDA, maar inmiddels niet meer. "De partij heeft mij verlaten", zegt hij er zelf over in een terugblik op die bewuste foto en zijn burn-out.

Het Politieke Moment van 2021, de aantekeningen met 'positie Omtzigt, functie elders', veroorzaakte een kettingreactie aan gebeurtenissen. Het hele land had het over Pieter Omtzigt, terwijl hij zelf overspannen thuis zat. Hij blikt terug op het jaar.

Vertrouwen in kabinet en Tweede Kamer flink lager
u het politieke jaar bijna voorbij is, is het vertrouwen in de politiek in Nederland naar een dieptepunt gezakt. Dat wantrouwen is er niet alleen in het demissionaire kabinet. Ook over de leden van de Tweede Kamer is de meerderheid niet te spreken.

Dat blijkt uit onderzoek onder 30.000 leden van het EenVandaag Opiniepanel.

In deze uitzending van EenVandaag was Pieter Omtzigt te gast. De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag met de titel Politiek Moment 2021 werd uitgezonden op maandag 13 december door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

    Rutte vs. Wilders terugkijken

    14-3-2017

    VVD-lijsttrekker Mark Rutte en PVV-leider Geert Wilders stonden maandagavond voor de eerste keer deze campagne lijnrecht tegenover elkaar tijdens een tv-debat. Onder leiding van Pieter Jan Hagens debatteerden Rutte en…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten