Uitzending
Editie NL - Aflevering 206

Aflevering 206

Editie NL

15-10-2019

| 81 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Trekken we de boeren nog? -Gesjoemel met bloembol. -Wachten op plofkraakdode? -Het weer: paddenstoelenweer.

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Cola, popcorn en ... oordopjes
Acteur Hugh Grant is weggelopen tijdens de film 'Joker' omdat hij het geluid in de bioscoop veel te hard vond staan. Hoe zit het in Nederlandse met het volume?

Wachten op plofkraakdode?
Voor het eerst is door een plofkraak op een geldautomaat iemand gewond geraakt. Het gebeurde vannacht in Amsterdam. Is het nu wachten op de eerste plofkraakdode?

Gesjoemel met bloembol
We worden flink genept met tulpenbollen. Ze komen namelijk bijna nooit tot bloei. Dat blijkt uit onderzoek van de gemeente Amsterdam en de Koninklijke Algemene Vereniging voor Bloembollencultuur. Maar hoe weet je nou waar je wel en niet goede tulpenbollen kan kopen?

Trekken we de boeren nog?
We steunen de boerenprotesten nog steeds, blijkt uit een onderzoek dat Editie NL vandaag heeft laten uitvoeren. Gisteren liepen de protesten in Groningen uit de hand. Het protest dat vandaag in Maastricht werd gevoerd, verliep een stuk vriendelijk. En daar waren opmerkelijk veel jongeren aanwezig.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma, Peter van Zadelhoff, Robbie Kammeijer, Jetske Schrijver en Steef van Stiphout. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 206 werd uitgezonden op dinsdag 15 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie