Uitzending
Editie NL - Aflevering 203

Aflevering 203

Editie NL

10-10-2019

| 145 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -De meest flitsende paal van Nederland. -Crępe met muisjes. -Anti-abortusfolder: ja/nee. -Hoofd leeg door Lego. -Het weer: onstuimig en nat.

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Hoofd leeg door Lego
Vandaag opent in Utrecht de eerste officiële Lego-winkel van Nederland. Leuk voor kinderen, maar ook volwassenen zouden veel aan de steentjes hebben. Spelen met Lego zou namelijk ontzettend ontspannend werken.

Anti-abortusfolder: ja/nee
Platform Zorg om Leven gaat in november landelijk een folder verspreiden met daarin argumenten tegen het recht op abortus. Het Humanistisch Verbond heeft nu een 'nee-sticker' gemaakt waarmee mensen de gelegenheid krijgen om de anti-abortusflyer buiten de bus te houden. De vraag is of de verspreiders zich hieraan moeten houden.

De meest flitsende paal van Nederland
Waar in Nederland wordt het meest geflitst? De cijfers van de Nederlandse flitspalen tussen mei en augustus zijn bekend gemaakt. Waar moet je als automobilist extra goed opletten?

Crępe met muisjes
Een winkel in Amsterdam is met onmiddellijke ingang door de NVWA gesloten nadat een filmpje opdook met een muis in de etalage. De winkel mag nu pas weer open na een grondige schoonmaak en als er maatregelen tegen muizen genomen zijn. Maar hoe vies is een muis nu eigenlijk?

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma, Peter van Zadelhoff, Robbie Kammeijer, Jetske Schrijver en Steef van Stiphout. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 203 werd uitgezonden op donderdag 10 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie