Uitzending
Editie NL - Aflevering 208

Aflevering 208

Editie NL

17-10-2019

| 110 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -113 gefixt na 2 doden. -Wie koopt horrorhuis? -DJ beunt bij op ADE. -Dag met je papadag!

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

113 gefixt na 2 doden
Eindelijk wordt 113 hét telefoonnummer dat je kunt bellen als je suïcidale gedachten hebt. Tragisch genoeg pas na twee sterfgevallen. Tot nu toe was de telefoonlijn alleen bereikbaar via 0900-0113. Een man uit Beverwijk wist dat niet en belde 113 toen hij hulp zocht. Maar die hulp vond hij dus niet en na twee dagen maakte hij een einde aan zijn leven. En eerder overleed ook een jonge vrouw. Al jaren wordt er gesproken om het telefoonnummer te veranderen. Nu lukt het dus, na twee doden. Waarom moest het zo lang duren?

Dag met je papadag!
Actrice Victoria Koblenko is klaar met de term 'papa-dag'. In een interview met tijdschrift Flair zegt ze dat ze er niet tegen kan als vaders hun tijd met de kinderen papa-dag noemen. Moeten vaders stoppen met de term of geeft het juist aan dat ze meer verantwoordelijkheid nemen?

DJ beunt bij op ADE
Armin van Buuren heeft een eigen escaperoom, Laidback Luke geeft kungfu-workshops en Yellow Claw opent een eigen stripboekenzaak. Tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) zijn er niet alleen honderden dancefeesten in de hoofdstad, maar ook talloze pop-upwinkels.

Wie koopt horrorhuis?
Er zijn nog veel vragen over het van de buitenwereld afgesloten gezin in Ruinerwold. Het huis in Ruinerwold wordt nu nog druk onderzocht, maar zal ooit weer vrij komen. Wat gebeurt er eigenlijk met de huizen waar iets geks, of zelfs gruwelijks, is gebeurd?

In deze uitzending van Editie NL was Victoria Koblenko te gast. De presentatie was in handen van Margreet Beetsma, Peter van Zadelhoff, Robbie Kammeijer, Jetske Schrijver en Steef van Stiphout. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 208 werd uitgezonden op donderdag 17 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie