Uitzending
Editie NL - Aflevering 18

Aflevering 18

Editie NL

24-1-2020

| 74 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Rolluik bemoeilijkt blussen. -Schaatsclubs kopje onder. -Weer een (mislukte) recordpoging. -Gescheiden zussen toch identiek. -Het weer: droog en kil.

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Gescheiden zussen toch identiek
Stel je voor: je wordt als kind geadopteerd uit China, groeit hier op en komt er via een DNA-test achter dat je een zus hebt in Denemarken. Het klinkt als een goed boek of spannende film, maar het is het waargebeurde verhaal van Minke uit Amersfoort.

Weer een (mislukte) recordpoging
Maarten van der Weijden heeft zijn poging om het wereldrecord 24 uur zwemmen moeten staken. Hij baalt enorm. Waarom blijft hij het proberen?

Schaatsclubs kopje onder
Schaatsclubs hebben, net als vorig jaar, weer een zware winter. Het wil maar niet vriezen waardoor er bijna geen inkomsten zijn en sommige clubs het hoofd maar moeilijk het hoofd boven water kunnen houden.

Rolluik bemoeilijkt blussen
Een afschuwelijke woningbrand in Duiven vandaag heeft het leven gekost aan drie mensen. Op de beelden van de brand is te zien hoe de rolluiken van het huis dicht zitten. Ze zijn door de brandweer opengeknipt. Rolluiken maken het blussen volgens de brandweer moeilijker

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma, Peter van Zadelhoff, Robbie Kammeijer, Jetske Schrijver en Steef van Stiphout. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 18 werd uitgezonden op vrijdag 24 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie