Uitzending
Editie NL - Aflevering 13

Aflevering 13

Editie NL

17-1-2020

| 74 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Blazen voor de baas. -Media-aandacht trekt topadvocaat. -Vermoord om een sneeuwbal. -Vliegende auto komt niet van de grond.

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Vliegende auto komt niet van de grond
Hyundai en Toyota hebben een vliegende auto gepresenteerd. Maar gaan we daar echt mee vliegen of blijft het toekomstmuziek. We blikken terug op 2009 toen we het in EditieNL ook al over de vliegende auto hadden.

Vermoord om een sneeuwbal
Sedar Soares was pas 13 jaar oud toen hij op 1 februari 2003 werd vermoord tijdens een sneeuwballengevecht. Het is één van de zaken die in de coldcasekalender staat die de politie vandaag verspreidt in gevangenissen en tbs-instellingen.

Media-aandacht trekt topadvocaat
Johan van Laarhoven wordt bijgestaan door een heel arsenaal aan topadvocaten. Maar hoe komt hij aan al die grote namen. Hoe bepalen bekende advocaten welke zaken ze aannemen?

Blazen voor de baas
Als het aan het kabinet ligt, dan zullen we straks op de werkvloer sneller een drugs-of alcoholtest krijgen. Nu is dat bijna nooit toegestaan in verband met privacy. Maar hoe reageert het kabinet zelf op een blaastest?

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma, Peter van Zadelhoff, Robbie Kammeijer, Jetske Schrijver en Steef van Stiphout. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 13 werd uitgezonden op vrijdag 17 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie